• slide-1.jpg

Hoofdgerechten

Schnitzel,
met gebakken champignons, uien en spek
€ 18,00
   
Cordon Bleu,
rijk gevuld met ham en boerenkaas
€ 18,00
   
Spare-Ribs,
geserveerd met 3 koude sauzen
€ 19,50
   
Ossenhaasspies,
Geserveerd met een fijne stroganoff saus
€ 23,50
   
 Kipschnitzel XL  € 18,00
   
Visspies
zalm, kabeljauw, botervis en zeewolf
€ 23,50
   
Vegetarische maaltijdsalade,
Rijk gegarneerde salade met vegankip-teriyaki
€ 16,00
   
Hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen,
Warme groente en een koude groente.
 
   
Macaronischotel
met Kaas, gebakken Ei, Zilveruitjes en Augurk
€ 12,00
     
  verantwoord frituren  
© Het Busstation.
Free Joomla! templates by AgeThemes | Documentation